fbpx

Miere de Mană BIO – 420g

30,00 lei

Mierea de mană de padure provine în cea mai mare parte din sucurile dulci de pe alte părti ale plantelor decât florile (este obținută de pe frunzele de brad, fag, frasin și de stejar), în amestec cu nectarul florilor din pădure.

Este o miere foarte închisă la culoare, aproape neagră, cu un gust pronunțat, ușor amărui. Este singura miere care nu conține polen, de aceea se recomandă persoanelor alergice la polen.

Mierea de mană este foarte bogată în proteine, aminoacizi și minerale (Ca, Mg, Fe), de până la 20 de ori mai mult comparativ cu alte sortimente. De aceea este indicată consumarea acesteia mai ales de către copii, persoanele anemice și cele aflate în convalescență. Organismul uman asimilează mult mai bine aceste săruri prin alimentația naturală decât prin administrarea sintetică.

Pentru că are proprietăți energizante și revitalizante, este recomandată sportivilor și oamenilor activi. Are proprietăți laxative mult mai puternice decât celelalte tipuri de miere, favorizând eliminarea toxinelor din corp.

Descriere

Multe persoane trec pe lângă borcanele cu miere de mană și nu înțeleg despre ce este vorba!

Foarte puţină lume cunoaşte originea acestui sortiment de miere special.

Mierea de mană este singurul sortiment de miere care nu provine din nectarul florilor. Aceasta provine fie din secrețiile extraflorale ale unor plante, fie din excrețiile insectelor numite „afide”. Afidele sunt insecte care parazitează unii arbori.

Întrucât doar în anumiți ani se întrunesc condițiile biologice și climatice, este o miere greu de produs. Apicultorii se pot numi norocoși dacă reușesc să scoată miere de mană odată la 4-7 ani!

Cu un conținut mare de minerale și multă inhibină(o enzimă ce omoară bacteriile), mierea de mană din zona pădurilor de conifere rivalizează cu celebra miere de Manuka. Datorită conținutului de inhibină, este folosită de unii medici pentru tratarea plăgilor sau imediat după operații, prin ungerea locului intervenției în scopul sterilizării și vindecării rapide. Are un conținut foarte scăzut de polen, aproape negativ, motiv pentru care este cea mai puțin alergenă. Este recomandată celor care suferă de boli pulmonare, dar și ca mineralizant și fortifiant al întregului organism.

Informații suplimentare

Greutate0,65 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Miere de Mană BIO – 420g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *cele mai căutate produse

...o selectie ce ne reprezinta!