fbpx

Miere de Tei Bio – 450g

(O recenzie client)

17,00 lei

Mierea de tei…

Este cea mai parfumată miere.

Beneficii:

– Puternic antiseptică

– Tratează răcelile, tusea, gripa, bronșita 

– Elimină stresul

– Asigură un somn liniștit

– Antiinflamatorie

– Ajută rinichii

Categorie:

Descriere

Mierea de tei este produsă de albine din nectarul florilor de tei, în special a speciei de tei argintiu, care are cea mai mare secreție de nectar. Culoarea sa variază de la galben deschis la portocaliu închis. Are un miros dulce-lemnos care poate fi recunoscut cu multa ușurință. Acest tip de miere cristalizează foarte repede, mai ales într-un mediu rece.

Mierea de tei este fluidă, dar la începutul toamnei capătă un aspect vâscos.În stare cristalizată, are un aspect untos cu cristale mari și albe.

Calități terapeutice:

Mierea de tei este considerată ca fiind una dintre cele mai bune varietăți de miere. Este foarte bogată în vitamine, mai ales cele din complexul B, amino acizi și polen. Are un conținut de polen foarte ridicat, din această cauză nefiind recomandă copiilor sau persoanelor ce prezintă alergie la polen.

Mierea de tei are proprietăți antiseptice și din această cauză este utilizată pentru tratarea răcelii, gripei, tusei și bronșitei. Ea dizolvă mucusul și curăță gâtul. Deasemenea, acest tip de miere este recomandat persoanelor ce suferă de stres, insomnie și boli de inimă. Un pic de miere de tei, seara înainte de culcare este mai bună decât orice somnifer. Proprietățile sale anti-inflamatorii și anti-septice o fac ideală pentru a trata crampele și problemele renale.

Informații suplimentare

Greutate0,65 kg

1 recenzie pentru Miere de Tei Bio – 450g

  1. Matei

    Foarte bună!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *cele mai căutate produse

...o selectie ce ne reprezinta!