fbpx

Tinctură de Propolis – 20 ml

15,00 lei

Există substanțe naturale cu ajutorul cărora unele viețuitoare se apără de infecțiile provocate de organisme patogene precum virusurile, unele bacterii sau unele ciuperci. Arborii își protejează ce au mai scump(mugurii din care se formeaza florile, frunzele) cu o secretie rășinoasă ce omoară aproape toți agenții infecțioși. Albinele strâng această rășină și o aduc în stup căptușind toți pereții sau locurile pe unde microbii pot pătrunde în stup. Noi , apicultorii, colectăm această substanță pe care am numit-o propolis( pro= pentru, polis=cetate, adică pentru apărarea cetății, a stupului) și preparăm Tinctura de propolis care este unul dintre cele mai puternice substanțe antivirale și antimicrobiene

Descriere

Tinctura de propolis reprezintă extractul alcoolic al propolisului, fiind obţinută prin preparare la rece.
Dintre produsele vegetale şi apicole administrate pe cale orală, soluţiile alcoolice şi hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp.

Propolisul este o masă lipicioasă cu miros puternic aromat de răşini şi balsamuri, având culori de diferite nunanţe, ce variază între verde, maro şi negru. Denumirea de propolis provine din limba greacă, unde ,,pro’’ înseamnă pentru, iar ,,polis’’ înseamnă cetate, putând fi tradus ca un produs complex destinat apărării cuibului. Considerat ,,farmacia albinelor’’ propolisul este un produs apicol obţinut în special din răşina mugurilor de plop, el fiind cunoscut şi utilizat încă din antichitate.

Cazuri în care tinctura de propolis vindecă sau ameliorează:

  • Toate bolile interne infecțioase care duc la stări febrile se tratează cu 30 picături pe zi.
  • La inflamarea prostatei, zilnic 30 picături.
  • La hipertensiune, zilnic 30 picături, până la vindecare.
  • La inflamarea rinichilor și ficatului, zilnic de două ori câte 40 picături, puse într-un pahar cu 100 ml apă caldă. Până la vindecare.
  • La angină, faringite, gripe sau pentru evitarea unor complicații, zilnic de două ori câte 40 picaturi, puse într-un pahar cu 200 ml apă caldă și zilnic de mai multe ori, gargară.
  • În cazul ulcerului de stomac sau enterite, zilnic 40 picături puse în 100 ml lapte cald.

Informații suplimentare

Greutate0,05 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tinctură de Propolis – 20 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *cele mai căutate produse

...o selectie ce ne reprezinta!