Reduceri!

Miez de nucă în Miere de Salcâm Bio – 500g

30,00 lei

O combinație excepțională cu multiple roluri pentru menținerea sănătății…
Miezul de nucă în miere de salcâm are rol antiinflamator, întărește imunitatea organismului, ajută la funcționarea perfectă a creierului datorită concentrației mari de Omega 3, protejează pielea cu ajutorul vitaminelor A și E, iar antioxidanții scad nivelul colesterolului rău.
De asemenea, scade tensiunea și te scapă de durerile de cap!
Stupina Apetrei vă oferă Miez de nucă în miere de salcâm pentru sănătatea dumneavoastră!

Categorie:

Descriere

Nucile sunt remedii minunate de sănătate, acestea sunt apreciate pentru calitățile nutritive, gustul lor aparte, cât și pentru efectele sale terapeutice. Acestea conțin mai multe substanțe nutritive decât carnea, ouăle, laptele și este mai ușor de digerat decăt acestea.

În combinație cu mierea de albine acestea vitaminizeă si mineralizează organismul, contribuind la întărirea lui, ajută la scăderea acidității prea mari a stomacului și poate fi folosit ca adjuvant în deficiente imunitare, anemii, stări de slăbiciune cauzate de oboseală sau stres. De asemenea datorită conținutului bogat în zinc al nucilor această combinație este benefică pentru dezvoltarea memoriei, în tratamentul asteniei, tulburărilor sistemului nervos și este recomandată în cazurile de creștere întarziată la copii.

Nucile au și un conținut bogat de iod, element esențial pentru organismul uman, fiind indispensabil pentru sinteza hormonilor tiroidieni care sunt transportați de fluxul sangvin în întreg organismul și reglează procesele de creștere, dezvoltare, reproducere și metabolism. Iodul este absolut necesar pentru dezvoltarea creierului.

Mierea cu nuci este produs bogat în vitamine: A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, biominerale (Zn, Ca, Mg, Fe, K, P, Cu), bioenzime, antioxidați și aminoacizi esențiali.

Pe langă beneficiile pentru sănătate a combinației de nuci cu miere aceasta are și un gust foarte bun, delicios și o aromă deosebită. Acest produs poate fi consumat propriu-zis, în combiație cu alte alimente (de exemplu în cereale cu lapte de către copii), dar poate fi folosit și în diferite rețete (clătite, prăjituri sau alte preparate).

Informații suplimentare

Greutate 0.65 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Miez de nucă în Miere de Salcâm Bio – 500g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *cele mai căutate produse

...o selectie ce ne reprezinta!