fbpx

Miere de Salcâm Bio – 950g

45,00 lei

Recunoscută în toată lumea pentru aroma fină și suavă, pentru faptul că nu cristalizează decât după unu – doi ani, mierea de salcâm este considerată drept cea mai bună și mai căutată miere.

Datorită conținutului mare de fructoză este mierea care oferă cel mai mare aport energetic organismului. Conținutul bogat în vitaminele B1, B2, B6, B12, fitohormoni și acizi organici determină proprietățile curative excelente ale mierii de salcâm:

– Tratează durerile de gât

– Mărește nivelul hemoglobinei în sânge 

– Stimulează activitatea creierului

– Calmează tusea

-Tratează astenia

Are un pH ușor acid, fiind indicată în tratarea gastritei și a ulcerului gastric.

Mierea de salcam este detoxifiant al ficatului fiind recomandată pentru întărirea sistemului imunitar și pentru femeile însărcinate.

Stupina Apetrei vă oferă miere de salcam pentru sănătatea dumneavoastră

Categorie:

Descriere

Dintre numeroasele tipuri de miere, fiecare cu proprietățile ei specifice, mierea de salcâm este cea mai apreciată. Este indicată atât tinerilor cât și vârstnicilor, având un conținut crescut de fructoză și fiind imediat asimilabilă. Cu o savoare unică, fină și neagresivă, un conținut scăzut de polen este indicată în tratarea bolilor de ficat dar și un tonic general, care calmează tusea, tratează astenia și nevrozele.

Mierea de salcâm conține vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavone, flavonoide, compuși aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrină, compuși ai azotului.

Ea are un conținut în fructoză mai mare decât al celorlalte tipuri de miere (41,7%) motiv pentru care cristalizează greu sau deloc, conține 10% zaharoză si maltoză si 34,7% glucoză, având pH-ul 4. În total, mierea de salcâm conține 435 substanțe. Fiind cea mai cerută miere la export, în special de germani, este printre cele mai căutate sortimente!

Informații suplimentare

Greutate1,32 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Miere de Salcâm Bio – 950g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *cele mai căutate produse

...o selectie ce ne reprezinta!