Miere de albine cu Propolis BIO – 450g

(2 recenzii de la clienți)

25,00 lei

Mierea înnobilată cu tinctura de propolis se transformă în unul dintre cele mai puternice produse antiinfecțioase. Consumând zilnic 2-3 lingurițe, creați o barieră puternică împotriva bacteriilor, ciupercilor și virusurilor!

Descriere

Acțiune antiinflamatoare și cicatrizantă pentru

– căile respiratorii: rinofaringită, amigdalită, laringită, traheobronșită, astm bronșic;

– cavitatea bucală: stomatita, gingivita, afte;

– căile urinare: efect diuretic în cistite, pielocistite, nefrite.

Produs bogat in vitamine: B1, B2, B3, B6, B12, C, D, A, biominerale (Zn, Ca, Mg, Fe, Cu, K, P), bioenzime, substanțe antifungice si antiseptice.

Rolul acestui produs în organism este complex, acţiunea sa datorându-se atât mierii de albine cât şi propolisuiui, două din produsele naturale obţinute de la albine. Mierea de albine, pe lângă aportul său în vitamine, enzime, săruri minerale, vine cu o cantitate mare de monozaharide direct asimilabile, cum este fructoza şi glucoza, constituind un produs energetic prin excelenţă. Sub aspectul conţinutului în zaharuri, mierea este un excelent reconfortant în stările de oboseală, surmenaj fizic, efort muscular, iar prin natura zaharurilor conţinute, un aliment cu însemnate proprietăţi dietetice.

Propolisul, purificat şi adus sub forma unui extract moale, vine să îmbogăţească compusul cu substanţe minerale, balsamuri, uleiuri eterice dar mai ales cu o cantitate mare de flavone, constituenţi de bază ai propolisuiui. Propolisul are proprietăţi bactericide, baeteriostatice, topice şi regeneratoare. Varietatea şi complexitatea substanțelor conținute de mierea propolizată, situează acest produs între produsele naturale care stârnesc un deosebit interes în rândul consumatorilor.

Mod de administrare:

Este un remediu antiinfecțios excepțional pentru gât si pentru căile respiratorii medii, având si efecte imunostimulatoare foarte puternice. Se ia cate 3 lingurite pe zi, dupa mese, dupa care, timp de 30 de minute, nu se consuma nimic. Fiecare linguriță de miere se ține în gură până se dizolvă si aluneca încet pe gât, așa încât sa-și exercite din plin efectele antiinfecțioase asupra acestei zone.

Informații suplimentare

Greutate 0.65 kg

2 recenzii pentru Miere de albine cu Propolis BIO – 450g

  1. Ana Maria

    Sunt foarte mulțumită. Și nu numai eu. Și textura și gustul sunt perfecte.

  2. Preot Simion Bistrian

    Toate produsele sunt minunate! Noi am gustat mierea de păpădie și cireș – regină, păducel, arțar și salcâm-prințesă, zmeur și Brad- ducesa, poliflora-contesa și teiul-baroana. Am încercat și Puterea zimbrului-delicioasa și energizanta. Am primit și o lumânare de ceara cadou!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *cele mai căutate produse

...o selectie ce ne reprezinta!