fbpx

Apilarnil în Miere de Salcâm BIO – 450g

30,00 lei

Apilarnilul este un produs apicol obținut din larvele de trântor și din conținutul nutritiv din celulele respective. Are guloare albă înspre gălbui, gust ușor astringent și consistență vâscoasă, untoasă.

Perioada de producție a apilarnilului începe odată cu înflorirea primilor pomi fructiferi, în lunile aprilie-mai și poate continua până la începutul lunii august. Ca și lăptișorul de matcă, apilarnilul are o compoziție complexă, este folosit în apiterapie și în industria farmaceutică datorită multitudinii de proprietăți.

Descriere

Apilarnilul este folosit atât în alimentație cât și în cosmetică, farmacologie și apiterapie. Are proprietăți energizante, vitalizante și tonifiante. Este recomandat sportivilor, precum și celor ce vor să-și îmbunătățească dinamica sexuală.

Apilarnilul în stare pură se păstrează la congelator. De obicei se consumă în amestec cu miere sau alte produse apicole.

Este  un revigorant natural pentru epuizările fizice și psihice, mărește imunitatea, îmbunătățește ciclul menstrual la femei dar este și un puternic stimulent al potenței la bărbați. Mărește rezistența organismului la boli.

Se poate folosi și cosmetic (ca mască) deoarece previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Acest produs nu înlocuiește un consult medical și nu este recomandat persoanelor alergice la unul dintre ingrediente.

 

Proprietăți:

-19 aminoacizi, beta-caroten, vitamina A, B1, B2, B6, E, minerale si oligoelemente, proteine, glucide și lipide.

– Combativ pentru stări generale de oboseală, boli metabolice și digestive, boli cronice, sistem imunitar slăbit, impotență, sindrom premenstrual, menopauză și alte afecțiuni legate de îmbătrânirea organismului.

– Are efect de energizare și de vitalizare a organismului, fiind recomandat și persoanelor care depun efort fizic sau mental intens.

 

Informații terapeutice:

– Poate fi consumat de adulți și de copiii de peste 12 ani, conform recomandărilor medicului!

– Câte o lingură de doua ori pe zi(dimineața și amiaza). în perioade critice se poate suplimenta cu încă o doză dimineața. Administrarea se face înainte de masă cu aproximativ o jumătate de ore, pe stomacul gol.

 

Mod de păstrare:

Produsul se păstrează la frigider în recipientul original, bine închis, ferit de lumina directa a soarelui.

Informații suplimentare

Greutate0,65 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Apilarnil în Miere de Salcâm BIO – 450g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
cele mai căutate produse

...o selectie ce ne reprezinta!