fbpx

Despre noi

Să începem cu începutul

Stupina Apetrei este o companie de familie care are rădăcini puternice, începând chiar acum patru generații, când familia noastră a adus în curte primul roi de albine. De atunci și până în prezent ne străduim să le oferim clienților noștri cele mai calitative produse apicole la prețuri avantajoase.

Firma noastră

Apetrei Ghe. Gheorghe I.I. activează ca firmă înregistrată de producție și distribuție a mierii produselor apicole certificate BIO încă din anul 2010. În prezent Stupina Apetrei are în grijă sa peste 250 de familii de albine.

Pentru a fi de folos, pentru a ne crește prestigiul, ne-am dorit dintotdeauna să aducem clientilor noștri produse de o calitate superioară comparativ cu produsele găsite în supermarket-uri și hypermarket-uri, așa că suntem gata să sacrificăm timp pentru a fi cât mai buni si pentru a da viață acestui vis.

Toate sortimentele noastre de miere sunt certificate ca fiind BIO, ceea ce înseamnă că măsurile de siguranță, normele de protecție a muncii si condițiile de a produce o miere BIO sunt respectate întocmai. Doar așa le putem garanta clienților noștri calitatea produsului…Mierea și celelalte produse apicole marca Stupina Apetrei sunt obținute cu multă răbdare și trudă. 

Puteți consulta certificatele accesând pagina Certificări.

Împreună putem proteja mediul

Albert Einstein spunea: „În lipsa albinelor sau care să polenizeze plantele, în cinci ani, viața pe Terra nu ar mai fi posibilă”…Tot timpul am fost de acord cu ideea că pesticidele și substanțele chimice nu afectează numai planeta, ci și viața albinelor, a noastră, a tuturor, așa că nu folosim în îngrijirea albinelor pesticide sau produse pe bază de substanțe chimice nocive.

Produsul finit...în mâna dumneavoastră

Avem tot timpul grijă ca munca noastră și a albinelor să ajungă intactă la dumneavoastră, așa că apelăm la servicii de cureirat rapid de maximă sigurantă, pentru a fi siguri că integritatea produselor nu va fi afectată pe timpul transportului.
Logo Stupina Apetrei